Sinergija za ženske, kompleks (kitajska angelika in sojini kalčki)

25,51 

Dobavljivost: Ni na zalogi
Področje uporabe

Dopolnila za ženske, Razpoloženje, Vitalnost in dobro počutje

Skupina izdelkov

Posebne podpora

1 do 2 kapsuli dnevno, ob obroku

Naš poklon ženskam.

 • Za ženske po 45. letu.
 • Podpora v perimenopavzalnem obdobju.
 • Podpora v menopavzalnem obdobju.

Ni na zalogi

Šifra: TN1650 Kategorija:
Terranova sinergija za ženske

Žensko zdravje se v vseh življenjskih obdobjih povezuje z zdravo prehrano, zato smo pri Terranovi razvili prehransko dopolnilo Sinergija za ženske. Številne ljudske medicinske prakse že več tisočletij pomagajo omiliti težave, ki so posledica hormonskih nihanj. Po 45. letu lahko ustrezna prehranska podpora in pravilna uporaba ustreznih rastlin omilijo nihanja razpoloženja, hormonsko neravnovesje in izboljšajo splošno počutje.

Terranova prehranska dopolnila – najbolj podobni naravi.

Terranova ponuja več kot 80 izdelkov in vsi so popolnoma brez aditivov, brez konzervansov, sladil, barvil, ojačevalcev arom, stabilizatorjev, emulgatorjev. Tudi brez dodanih naravnih sladkorjev.

Poživljaloča in zaščitna moč barv.

Velikokrat slišimo, da mora biti prehrana v barvah mavrice. Mar ne bi moral ta modri nasvet veljati tudi za prehranska dopolnila, ki jih jemljemo?

Širok spekter naravnih zelenih, rdečih, vijoličnih, modrih, oranžnih in rumenih fitohranil, ki se nahajajo v Terranovinih sestavinah, se združi in ustvari živahne ali pa globoke zemeljske odtenke. Barve, ki jih riše narava so zaščitni znak vseh več kot 80. prehranski dopolnil Terranove.

Svežina telesa in duha.

Terranova ponuja več kot 80 prehranski dopolnil, ki večinoma vsebujejo ekološko polnovredna živila in rastiline, sušene z globokim zamrzovanjem (liofilizirane).

Z liofilizacijo rastline ohranijo dragocene kemične in biološke snovi, minerale, vitamine, antioksidante, encimsko dejavnost in aromo sveže rastline, saj se med procesom odstrani le voda.

Le na ta način lahko divjerasle in ekološke rastline ohranijo blagodejne učinke sveže rastline v prehranskih dopolnilih Terranova.

Zaživite v sinergiji.

Okrog 70% izmed Terranovinih prehranski dopolnil vsebuje edinstveno holistično inovacijo MAGNIFOOD. Gre za zmes hranilno gostih polnovrednih živil in rastlin, ki okrepijo učinkovitost vsake formulacije.

Ta intenzivna sinergijska sestava, edinstvena v vsakem izdelku, je ustvarjena z namenom, da podpira absorpcijo, metabolizem, aktivnost, izkoristek in funkcijo vitaminov, mineralov in/ali drugih hranil v formulaciji.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na njihovi spletni strani (v angleškem jeziku).

Zakaj so Terranovini izdelki tako edinstveni?

Ker vsebujejo inovacijo na področju prehranskih dopolnil Magnifood,  vsebujejo sestavine pridobljene po postopku Liofilizacije, so brez aditivov in so 100% ekološki.

Prehranska dopolnila Terranova izhajajo iz Velike Britanije. Več informacij o proizvodnem podjetju in zgodovini podjetja je na voljo na spletni strani (v angleškem jeziku).

magnifood

Kitajsko angeliko na Kitajskem že stoletja uporabljajo za vzdrževanje hormonskega ravnovesja pri ženskah. Sojini kalčki, enina kudzu in semena triplata vsebujejo visoke koncentracije fitoestrogenov, med njimi izoflavone, ki delujejo podobno, a manj intenzivno kot estrogen. Semena triplata vsebujejo tudi sestavine s fitoprogesteronskimi lastnostmi. Zrno zelenega ovsa vsebuje vitamine skupine B in minerale, ki so potrebni za delovanje živčnega sistema. Rožni koren (korenina) je adaptogen, uporablja se za vzdrževanje čustvenega in duševnega ravnovesja ter ravnovesja živčnega sistema. Vodna kreša poleg mineralov in B-vitaminov vsebuje tudi žveplo. To podpira razstrupljanje v jetrih, katerih optimalno delovanje je še posebej pomembno v obdobju hormonalnih nihanj. Kurkuma (korenika) podpira razstrupljanje v jetrih, saj deluje antioksidativno.

Sestavine

Dve rastlinski kapsuli vsebujeta %PDV/RDA*
Magnifood kompleks 1125 mg
vsebuje:
 • Kitajska angelika
250 mg
 • Sojini kalčki
200 mg
 • Stabilizirani riževi otrobi
150 mg
 • Seme sabljastega triplata
100 mg
 • Korenina kudzu
100 mg
 • Zeleni oves (sušen z zamrzovanjem)
100 mg
 • Korenina rožnega korena  (sušena z zamrzovanjem)
75 mg
 • List regrata (sušen z zamrzovanjem)
50 mg
 • Vodna kreša (sušena z zamrzovanjem)
25 mg
 • Korenina kurkume (sušena z zamrzovanjem)
25 mg
 • Plod / list rakitovca (sušena z zamrzovanjem)
25 mg
 • Cvet in list lucerne (sušena z zamrzovanjem)
25 mg
Vegetarijanski ovoj kapsule (hidroksipropilmetil celuloza) 235 mg
Macesnov arabinogalaktan 2,75 mg

* V EU priporočeni dnevni vnos.

** Iz nadzorovane ekološke pridelave

Navodila

Priporočamo, da zaužijete kot prehransko dopolnilo za odrasle, 1 do 2 kapsuli dnevno, ob obroku.

Opozorilo!

Ne prekoračite dnevnega odmerka, razen če vam je tako naročil zdravstveni delavec. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Ne priporočamo ga med nosečnostjo ali dojenjem, razen če vam zdravstveni delavec svetuje drugače. Če jemljete zdravila na recept, se pred uporabo izdelka posvetujte z zdravnikom.

Shranjujte v hladnem in suhem prostoru ter nedosegljivo otrokom.